Carta a les families


Benvolgudes famílies,
El People to People ja és aquí! Una delegació de 34 nois i noies americans d'entre 11 i 14 anys ens visitaran entre el 27 i el 30 de juny i hem de preparar-nos per acollir-los.
Molts de nosaltres vam contestar afirmativament el sondeig del mes de desembre i fins i tot ens hem inscrit al web. D'altres, potser vam contestar que encara no ho sabíem o teníem dubtes. I també hi ha d'altres que no hem contestat però hi volem participar.Ara és l'hora de la veritat! Totes les famílies que vulguem acollir hem d'omplir el Formulari de família acollidora que us adjuntem. Ompliu el formulari i que el vostre fill o filla el doni a la tutora o a en Jordi Canalda. Us convoquem a una reunió informativa amb l'assistència de l'organització People to People el proper:

DATA: 30 d'abril de 2014
HORA: 18:30 H
LLOC: al nostre institut

Aquelles persones que tingueu dubtes, és una bona oportunitat per acabar de decidir-vos, i tots el que hi vulgueu participar en el programa és el moment d'aclarir dubtes i incògnites.També us informem que aquells que tingueu fills més grans també hi ha un grup de 31 nois i noies de 15 a 18 anys que visitaran Canet entre el 17 i el 20 de juny. Si voleu acollir aquest grup també heu d'emplenar el formulari. Aquest grup el compartirem amb famílies de l'Institut Lluís Domènech i Montaner.
Vocalia de Relacions Internacionals